Meteen naar de content

Dag aanbieding: 2+ halen = 5 euro minder betalen

  FAQ en retouraanvragen

  Veel gestelde vragen:

  Verzendmethodes Nederland en België?
  Wij maken voor Nederland en België op het moment alleen gebruik van PostNL en Cycloon om alle onze pakketten te versturen. Bij elke bestelling ontvang je een track en trace code waardoor jij altijd weet waar je pakket is. Voor zakelijke bestelling kan hier in overleg van afgeweken worden. Op het moment is het alleen mogelijk op een bestelling op afspraak af te halen.

  Hoe kan ik een bestelling wijzigen? 
  Neem contact met ons op via info@for-ce.com en leg je wijzigingsverzoek beknopt en duidelijk uit.

  Betaling mislukt of geweigerd? 
  Het kan zijn dat je betaling niet succesvol was of is afgewezen.

  Als je problemen ondervond met je iDeal- of creditcardbetaling, kun je ons een e-mail sturen om een nieuwe betaallink te krijgen. Zo kun je het verschuldigde bedrag alsnog betalen via je account. Stuur een e-mail naar info@for-ce.com met "Betaling mislukt" als onderwerp.

  Hoe kan ik een bestelling annuleren?
  Wil je je bestelling annuleren? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar info@for-ce.com zodat wij de bestellingen nog kunnen annuleren voordat deze verzonden is.

  Betaalmogelijkheden?
  Al onze betaling worden door ''Shopify payments'' of ''Paypal'' verwerkt. Dit zijn onze vertrouwde partners voor betalingen. Je kunt bij ons gebruik maken van de volgende betaalmethodes: iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact, Sofort, Shop pay, Google pay en Apple Pay.


  Garanties?
  Op al onze producten zit een standaard reacties van 1 jaar. Vanuit deze garantie kun jij je producten kosteloos laten repareren of vervangen wij het product. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er wel voldaan worden aan de eisen uit de algemene voorwaarden.

  Je kunt via het contact formulier een retour aanvragen. Vermeld bij het invullen je bestelnummer om het proces te versnellen.


  Retourneren?

  Alle bestellingen kunnen binnen 30 dagen kosteloos en zonder vragen geretourneerd worden. Onder voorbehoud dat het product nog in een verkoopbare staat is. For-ce bepaalt wat onder een ''verkoopbare staat'' valt. Maak je geen zorgen, we accepteren 99% van de retours ;).


  Je kunt via het onderstaande formulier een retour aanvragen. Vermeld bij het invullen je bestelnummer om het proces te versnellen.